Ovenstående: Politi har udarbejdet tegning af gerningsmand. Politiet i Kongeriget har på baggrund af et vidnes oplysninger nu udformet en tegning af det væsen, der menes at have sat krydser på byens porte.

maj 8, 2018

Morten Mystica

Journalist, Eventyrposten

Orker du ikke at læse? Så hør artiklen her.

Hvem står bag de mystiske kors på byens porte?
Der var tumult i gaderne denne morgen, da alle byens borgere vågnede op til et optegnet hvidt kors på deres port. Nu trænger et spørgsmål sig på: Hvem står bag?
I løbet af natten er der blevet påført et optegnet kors på tusindvis af byens porte. Det er stadig uvist, hvor mange kors det præcis drejer sig om, men ifølge politiet er det stort set hver eneste port i byen, hvor korset er blevet påført.

Det helt store spørgsmål denne morgen er årsagen bag de mange kors. Intet er endnu meldt ud, og det har skabt frygt og kaos blandt byens indbyggere. Mange er bange for, at netop deres hus er blevet udvalgt som mål for en kriminel handling. Politichef, Anne Bech Hansen, har dog været i pressen for at nedtone dette:

”Vi forstår selvfølgelig folks undren over nattens hændelser, men det er vigtigt at slå fast, at alle huse i byen har fået påmalet et kors. Der er derfor ingen grundt til at bekymre sig om, at netop dit hus er blevet udvalgt. Dette er en sag for hele byen, og vi gør alt hvad vi kan for at finde gerningsmanden eller -mændene bag”.

Anne Bech Hansen, Politichef
Netop spørgsmålet, om der står en eller flere gerningsmænd bag korsene, undersøger politiet i øjeblikket. Et enkelt menneske kan ikke nå at tegne kors på alle byens porte på en enkelt nat, derfor afviser politiet, at der kan være tale om én gerningsmand, medmindre at gerningsmanden er et eventyrligt væsen. ”Eventyrlige væsener har nogle egenskaber der gør, at et enkelt væsen godt ville kunne have udrettet dette på en nat. Derfor afskriver vi ikke denne mulighed”, udtaler Anne Bech Hansen, politichef af Kongeriget.

På rygtebasis går der lige nu en konspirationsteori på, at korsene har noget med kongehuset at gøre. Men kongehusets pressemand har allerede udtalt, at de intet kender til disse kors, og er lige så overrasket over nattens hændelser som alle andre. På trods af denne udtalelse, så holder politiet på nuværende tidspunkt stadig alle muligheder åbne.

Henvend dig ved Kongerigets politi, hvis du ved noget om sagen.

Vi på Eventyrposten har helt eksklusivt fået et indblik i politiets efterforskning, og kommer her med 3 af de hovedmistænkte. Åbn slidesene i fuldskærm nedenunder og bladr igennem de mistænkte.
  • Lydfilen til venstre er lavet med programmet: Soundation (speak optaget på iPhone)
  • Slides i bund er lavet med programmet: SlideMaker

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om avisen

Avisen er udarbejdet af 7.b på

Skovskolen
Tollundsvej 67, 3456 kastekær

Kontakt:
Tlf: 56985698
Mail: fg@skovsk.yk

Avisen er udarbejdet med henblik på deltagelse i AIU`s aviskonkurrence : “Nyhedsugen” 2017.
Vi har arbejdet med temaet “PÅ” i en hel uge.

På stikkerne, påtrængende og altid på farten.

Journalister

Redatør:
Line, Anders og Mikkel

Journalister:
Ninna, Vigga, Allan, Josef, Judith, Uffe, Marcus, Aslak, Gotha, Bruce, Muhammed, Kristian, Nicolai, Berit, Mette, Damian, Jens.

Fotografer:
Noah, Lærke og Sebastian